Nakiri se používá technikou lisování. V Japonsku se tradičně používá k loupání, krájení a sekání zeleniny a bylinek. Řezaný materiál lze nabrat přímo kotoučem. Kuchyňský nůž má ergonomický design rukojeti ze dřeva pakka a nabízí tak skvělý komfort při krájení bez únavy. Čepel byla nabroušena a vyleštěna spouští Honbazuke. Díky čepeli FRIODUR, která je tvrzená ledem, je nůž obzvláště ostrý, trvanlivý a odolný proti korozi. Nůž byl vyroben v Seki, japonském centru výroby mečů a nožů. Kombinuje ostrost... Celý popis

Koupit za 5 058 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Nakiri se používá technikou lisování. V Japonsku se tradičně používá k loupání, krájení a sekání zeleniny a bylinek. Řezaný materiál lze nabrat přímo kotoučem. Kuchyňský nůž má ergonomický design rukojeti ze dřeva pakka a nabízí tak skvělý komfort při krájení bez únavy. Čepel byla nabroušena a vyleštěna spouští Honbazuke. Díky čepeli FRIODUR, která je tvrzená ledem, je nůž obzvláště ostrý, trvanlivý a odolný proti korozi. Nůž byl vyroben v Seki, japonském centru výroby mečů a nožů. Kombinuje ostrost s přesností a vysoce kvalitní estetikou.

Čepel vyrobena z oceli FC61
Délka čepele: 17 cm.
Čepele FRIODUR tvrzené ledem jsou  odolné proti korozi.
Ergonomická rukojeť ze dřeva pakka: Pro bezpečné řezání nožem.
Vyvážený design.
Honbazuke
Zobrazit více

Parametry

Výrobce MIYABI