Nakiri se používá technikou lisování. V Japonsku se tradičně používá k loupání, krájení a sekání zeleniny a bylinek. Řezaný materiál lze nabrat přímo kotoučem. Kuchyňský nůž má ergonomický design rukojeti ze dřeva pakka a nabízí tak skvělý komfort při krájení bez únavy. Čepel byla nabroušena a vyleštěna spouští Honbazuke. Díky čepeli FRIODUR, která je tvrzená ledem, je nůž obzvláště ostrý, trvanlivý a odolný proti korozi. Nůž byl vyroben v Seki, japonském centru výroby mečů a nožů. Kombinuje ostrost... Celý popis
Koupit za 5 058 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Japonský nůž MIYABI NAKIRI 5000FCD 17 cm
Doprava:
zdarma
Skladem
5 058 Kč
Koupit za 5 058 Kč
Popis
Nakiri se používá technikou lisování. V Japonsku se tradičně používá k loupání, krájení a sekání zeleniny a bylinek. Řezaný materiál lze nabrat přímo kotoučem. Kuchyňský nůž má ergonomický design rukojeti ze dřeva pakka a nabízí tak skvělý komfort při krájení bez únavy. Čepel byla nabroušena a vyleštěna spouští Honbazuke. Díky čepeli FRIODUR, která je tvrzená ledem, je nůž obzvláště ostrý, trvanlivý a odolný proti korozi. Nůž byl vyroben v Seki, japonském centru výroby mečů a nožů. Kombinuje ostrost s přesností a vysoce kvalitní estetikou.
Čepel vyrobena z oceli FC61
Délka čepele: 17 cm.
Čepele FRIODUR tvrzené ledem jsou odolné proti korozi.
Ergonomická rukojeť ze dřeva pakka: Pro bezpečné řezání nožem.
Vyvážený design.
Honbazuke
Čepel vyrobena z oceli FC61
Délka čepele: 17 cm.
Čepele FRIODUR tvrzené ledem jsou odolné proti korozi.
Ergonomická rukojeť ze dřeva pakka: Pro bezpečné řezání nožem.
Vyvážený design.
Honbazuke
Parametry
Výrobce | MIYABI |