V Japonsku se gyutoh tradičně používá na maso, ale stejně dobrý je i na krájení zeleniny a ryb. Bezproblémově zpracovaná březová rukojeť padne při práci pohodlně do ruky. Čepel tohoto nože byla nabroušena a vyleštěna pomocí Honbazuke. Při tomto ručním broušení, které se v japonské výrobě nožů používá po staletí, se čepel brousí a leští ve třech krocích, díky čemuž je čepel obzvláště ostrá. Ledem tvrzená čepel CRYODUR vyrobená z vícevrstvé nerezové oceli je obzvláště odolná a nabízí ideální flexibilitu. Nůž... Celý popis

Koupit za 8 496 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

V Japonsku se gyutoh tradičně používá na maso, ale stejně dobrý je i na krájení zeleniny a ryb. Bezproblémově zpracovaná březová rukojeť padne při práci pohodlně do ruky. Čepel tohoto nože byla nabroušena a vyleštěna pomocí Honbazuke. Při tomto ručním broušení, které se v japonské výrobě nožů používá po staletí, se čepel brousí a leští ve třech krocích, díky čemuž je čepel obzvláště ostrá. Ledem tvrzená čepel CRYODUR vyrobená z vícevrstvé nerezové oceli je obzvláště odolná a nabízí ideální flexibilitu. Nůž vděčí za mnohé své vlastnosti místu výroby Seki, tradičnímu japonskému centru výroby mečů a nožů: ostrost, preciznost a vysoce kvalitní provedení.

Čepel vyrobena z oceli třídy MC63
Délka čepele: 20 cm.
Čepele CRYODUR tvrzené ledem jsou odolné proti korozi a mají vysokou flexibilitu čepele.
Ergonomická březová rukojeť: Pro pohodlné řezání nožem.
Vyvážený design.
Honbazuke
Zobrazit více

Parametry

Výrobce MIYABI