V Japonsku se gyutoh tradičně používá na maso, ale stejně dobrý je i na krájení zeleniny a ryb. Bezproblémově zpracovaná březová rukojeť padne při práci pohodlně do ruky. Čepel tohoto nože byla nabroušena a vyleštěna pomocí Honbazuke. Při tomto ručním broušení, které se v japonské výrobě nožů používá po staletí, se čepel brousí a leští ve třech krocích, díky čemuž je čepel obzvláště ostrá. Ledem tvrzená čepel CRYODUR vyrobená z vícevrstvé nerezové oceli je obzvláště odolná a nabízí ideální flexibilitu. Nůž... Celý popis
Koupit za 8 996 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Japonský nůž MIYABI GYUTOH 5000MCD 20 cm
Doprava:
zdarma
Skladem
8 996 Kč
Koupit za 8 996 Kč
Popis
V Japonsku se gyutoh tradičně používá na maso, ale stejně dobrý je i na krájení zeleniny a ryb. Bezproblémově zpracovaná březová rukojeť padne při práci pohodlně do ruky. Čepel tohoto nože byla nabroušena a vyleštěna pomocí Honbazuke. Při tomto ručním broušení, které se v japonské výrobě nožů používá po staletí, se čepel brousí a leští ve třech krocích, díky čemuž je čepel obzvláště ostrá. Ledem tvrzená čepel CRYODUR vyrobená z vícevrstvé nerezové oceli je obzvláště odolná a nabízí ideální flexibilitu. Nůž vděčí za mnohé své vlastnosti místu výroby Seki, tradičnímu japonskému centru výroby mečů a nožů: ostrost, preciznost a vysoce kvalitní provedení.
Čepel vyrobena z oceli třídy MC63
Délka čepele: 20 cm.
Čepele CRYODUR tvrzené ledem jsou odolné proti korozi a mají vysokou flexibilitu čepele.
Ergonomická březová rukojeť: Pro pohodlné řezání nožem.
Vyvážený design.
Honbazuke
Čepel vyrobena z oceli třídy MC63
Délka čepele: 20 cm.
Čepele CRYODUR tvrzené ledem jsou odolné proti korozi a mají vysokou flexibilitu čepele.
Ergonomická březová rukojeť: Pro pohodlné řezání nožem.
Vyvážený design.
Honbazuke
Parametry
Výrobce | MIYABI |