Santoku je japonský ekvivalent kuchařského nože a krájí maso a ryby stejně bez námahy jako zeleninu. Kuchyňský nůž má rukojeť z černého javoru a nabízí spoustu pohodlí při krájení bez únavy. Čepel vyrobena z oceli třídy MC66 Délka čepele: 18 cm. Pevná a odolná čepel pro snadné řezání. Ergonomická rukojeť z černého javoru: Pro pohodlnou práci s nožem. Ideálně vyvážený design rukojeti. Honbazuke
Koupit za 9 450 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Santoku je japonský ekvivalent kuchařského nože a krájí maso a ryby stejně bez námahy jako zeleninu. Kuchyňský nůž má rukojeť z černého javoru a nabízí spoustu pohodlí při krájení bez únavy.
Čepel vyrobena z oceli třídy MC66
Délka čepele: 18 cm.
Pevná a odolná čepel pro snadné řezání.
Ergonomická rukojeť z černého javoru: Pro pohodlnou práci s nožem.
Ideálně vyvážený design rukojeti.
Honbazuke
Čepel vyrobena z oceli třídy MC66
Délka čepele: 18 cm.
Pevná a odolná čepel pro snadné řezání.
Ergonomická rukojeť z černého javoru: Pro pohodlnou práci s nožem.
Ideálně vyvážený design rukojeti.
Honbazuke
Parametry
Výrobce | MIYABI |