MIYABI Gyutoh je japonský šéfkuchařský nůž, který je ideální pro širokou škálu prací, jako je krájení a filetování masa nebo ryb. Díky ergonomickému tvaru rukojeti z hnědého černého javoru se kuchyňský nůž vždy pohodlně drží. Čepel kuchyňského nože je vyrobena z MC66, zvláště tvrdé mikrokarbidové oceli, která čepeli dodává velmi vysokou ostrost a zachování ostří. Čepel byla nabroušena pomocí Honbazuke. V tomto klasickém japonském procesu se čepel brousí a leští ve třech krocích, Jemný povrch ostří... Celý popis

Koupit za 8 925 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

MIYABI Gyutoh je japonský šéfkuchařský nůž, který je ideální pro širokou škálu prací, jako je krájení a filetování masa nebo ryb. Díky ergonomickému tvaru rukojeti z hnědého černého javoru se kuchyňský nůž vždy pohodlně drží. Čepel kuchyňského nože je vyrobena z MC66, zvláště tvrdé mikrokarbidové oceli, která čepeli dodává velmi vysokou ostrost a zachování ostří. Čepel byla nabroušena pomocí Honbazuke. V tomto klasickém japonském procesu se čepel brousí a leští ve třech krocích, Jemný povrch ostří mu dodává vysokou úroveň ostrosti, kterou jsou japonské nože proslulé. Čepel CRYODUR byla kalena speciálním procesem kalení pro vícevrstvou ocel, díky čemuž je extrémně ostrá a pružná. Nůž vděčí za mnoho svých vlastností svému místu výroby, Seki, tradičnímu japonskému centru výroby mečů a nožů: ostrost, přesnost a vynikající estetika.

Čepel vyrobena z oceli třídy MC66
Délka čepele: 20 cm.
Čepele CRYODUR tvrzené ledem jsou odolné proti korozi a mají vysokou pružnost čepele.
Rukojeť je ergonomická a vyrobená z černého javoru: pro pohodlné řezání nožem.
Vyvážený design rukojeti.
Leštěné Honbazuke.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce MIYABI