Gyutoh je typ japonského nože tradičně používaného na maso, ale lze jej použít i v evropské kuchyni, například na krájení zeleniny a ryb. Nůž má rukojeť vyrobenou ze dřeva Pakka a nabízí mnoho pohodlí bez únavy při delším řezání. Čepel vyrobena z oceli FC61 Délka čepele: 20 cm. Čepele FRIODUR tvrzené ledem jsou odolné proti korozi. Rukojeť je ergonomická a vyrobená ze dřeva pakka: Pro pohodlné řezání nožem. Plynulý přechod mezi rukojetí a čepelí. Leštěné Honbazuke.

Koupit za 5 058 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Gyutoh je typ japonského nože tradičně používaného na maso, ale lze jej použít i v evropské kuchyni, například na krájení zeleniny a ryb. Nůž má rukojeť vyrobenou ze dřeva Pakka a nabízí mnoho pohodlí bez únavy při delším řezání.

Čepel vyrobena z oceli FC61
Délka čepele: 20 cm.
Čepele FRIODUR tvrzené ledem jsou odolné proti korozi.
Rukojeť je ergonomická a vyrobená ze dřeva pakka: Pro pohodlné řezání nožem.
Plynulý přechod mezi rukojetí a čepelí.
Leštěné Honbazuke.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce MIYABI