Kdo nože nevyužívá jen k řezání, ale ocení je jako umělecká díla, najde v tomto nástroji, který splňuje ty nejvyšší nároky, symbiózu kvalitního zpracování a uměleckého provedení. Shootoh, což v japonštině znamená „malý nůž“, je standardní nůž v japonské kuchyni a používá se pro menší potraviny, jako je ovoce nebo zelenina. Nůž má rukojeť ze dřeva Pakka. Čepel byla nabroušena pomocí Honbazuke. Čepel je broušena a leštěna ve třech krocích, což dodává ostří vysokou ostrost, kterou jsou japonské nože... Celý popis

Koupit za 4 632 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Kdo nože nevyužívá jen k řezání, ale ocení je jako umělecká díla, najde v tomto nástroji, který splňuje ty nejvyšší nároky, symbiózu kvalitního zpracování a uměleckého provedení. Shootoh, což v japonštině znamená „malý nůž“, je standardní nůž v japonské kuchyni a používá se pro menší potraviny, jako je ovoce nebo zelenina. Nůž má rukojeť ze dřeva Pakka. Čepel byla nabroušena pomocí Honbazuke. Čepel je broušena a leštěna ve třech krocích, což dodává ostří vysokou ostrost, kterou jsou japonské nože proslulé díky svému jemnému povrchu. Čepel CRYODUR je kalená v ledu, takže i přes svou vysokou tvrdost je obzvláště flexibilní. 

Čepel vyrobena z oceli třídy MC63
Délka čepele: 16 cm.
Čepele CRYODUR tvrzené ledem jsou odolné proti korozi a mají nejlepší flexibilitu čepele.
Rukojeť je ergonomická a vyrobená ze dřeva pakka: pro bezpečnou práci s nožem.
Bezproblémové zpracování.
Leštěné Honbazuke.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce MIYABI